Saturday, 25 September 2010

Home » , , , » Review Majalah 3 sekejap tadi..

2 Review Majalah 3 sekejap tadi..

Assalamualaikum.. Sebenarnya kali ni bukanlah posting baru, tapi komen untuk kenalan blogger saya Cik Solvil. Tak taulah kenapa, dah try komen kat blog dia, tp x dpt, guna hp je. Last2 buat posting kat blog ni, haha. Sorry Cik Solvil, highlight kan nama anda di blog ni. (Sekarang guna hp je browse internet, sebab sekarang ni berada kat luar Terengganu, laptop x ada,PC pula tinggal kat rumah. Sabar je lah..huhu.)

Wah..Cik Solvil masuk M3 ye.. Tahniah. Hari Jumaat petang lagi terpandang promo M3 kat tv. Sure kena tengok ni. Baru tahu lebih detail skop kerja anda bagaimana. Ternganga anak-anak buah saya kat umah ni tengok model-model anda, diorang ni hari2 suka main lego. Yang si adik cakap eh sama la lego (gambar orang) tu dlm internet Pernah tnjuk kat dia gambar Cik Solvil pegang lego gambar orang). Anyway congrate again. Mintak sain otograf satu, hehe.

2 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

salam! =D

u can look back the vids in my version.. =D
http://www.shahrulhairy.com/2010/09/vids-my-friend-siti-fatimah-ibrahim-on.html

enjoy! =)

al_farafishah said...

wsalam.. Owh En Shahrul ni kawan Cik Solvil ek.. Thanks bg address vid Cik Solvil. Thanks also berkunjung ke sini..

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms